Ons team

We stellen ons graag even voor, de gezichten achter ons kantoor.

DSC_0294kopiekopie
Marc

Marc Dhoore

Zaakvoerder
Specialist in vergelijking poliswaarborgen en prijszetting. Polisbeheer schadeverzekeringen. Je krijgt steeds de beste optie door zijn jarenlange ervaring met verschillende verzekeraars. marc@dgv-waarschoot.be
Bart

Bart Goethals

Zaakvoerder
Je aanspreekpunt voor alle schadedossiers, behalve hospitalisatieverzekeringen. Je kan steeds rekenen op een duidelijke uitleg over al je opties ter verdediging van je rechten.
bart@dgv-waarschoot.be
Hilde

Hilde VerEecke

Zaakvoerder
Specialist in beleggingen en levensverzekeringen, zowel voor particulieren als zelfstandigen. Ook voor vermogensopbouw en successieplanning kan je op haar beroep doen, met juridische ondersteuning.
hilde@dgv-waarschoot.be
Christine

Christine Mestdag

Bediende
Polisbeheer schadeverzekeringen, hospitalisatie en reisbijstand. Voor het schadebeheer van je dossier hospitalisatie ben je bij haar aan het juiste adres. Interne boekhouding.
christine@dgv-waarschoot.be
Wendy

Wendy Coene

Bediende
Polisbeheer schadeverzekeringen en leven particulieren. Je wordt steeds met een glimlach verder geholpen en op drukke momenten springt ze bij in de opvolging van schadedossiers.
wendy@dgv-waarschoot.be

Ons verhaal

Wij helpen jou beschermd door het leven te gaan

DGV Waarschoot, jouw expert in verzekeringen.

 

Wat je over DGV Waarschoot moet weten.

DGV Waarschoot is een verzekeringsmakelaar voor bedrijven en particulieren.  Ons deskundig team van experten geeft je professioneel advies en ondersteuning m.b.t verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten. Ons kantoor biedt je tevens tal van financiële diensten.

DGV Waarschoot tot jouw dienst

Wij werken voor jou, onze klant, op basis van jouw specifieke noden en behoeften. Centraal staat jouw financiële situatie, de risico's die je loopt en de wensen die je hebt, nu en in de toekomst. Wij brengen deze, samen met jou, in kaart om vervolgens een aanbod te creëren om jou, je gezin, je bedrijf en je patrimonium veilig te stellen. Daarvoor kunnen wij, op onafhankelijke wijze, voor jou de markt raadplegen en kan je beroep doen op de kennis en ervaring van elk lid van ons team. Hiervoor werken we met een aantal erkende verzekeringsmaatschappijen. Wij kunnen je een compleet up-to-date overzicht van je klantendossier bezorgen. Dit kan elektronisch of na afspraak op ons kantoor. Onze medewerkers beschikken over gedegen product- en marktkennis zodat je steeds de beste waarborgen krijgt aan de beste prijs. Uiteindelijk zorgen we voor een integraal verzekeringsdossier aan de interessantste voorwaarden van de markt. 

Onze troeven:

  • vrijblijvend advies,
  • check up van al je verzekeringen,
  • analyse van je situatie of je activiteit,
  • optimalisatie en realisatie van alle risico's,
  • successieplanning en juridische ondersteuning.

Wat doen wij nog meer voor jou?

  • Wij nemen je veel administratieve rompslomp uit handen.
  • Bij schade staan wij garant voor een snelle en vlotte schadeafwikkeling.
  • Wij houden je steeds op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.
  • We nemen de tijd om je goed te adviseren.
  • Indien je dit wenst, komen we aan huis.

Je kan ons ruim aanbod van producten en diensten raadplegen op onze website.  Bekijk hier ons aanbod voor particulieren en KMO/ zelfstandigen. Op volgende pagina lees je alles over hoe je ons kantoor kan contacteren.